MUNTANYES VIVES II

ESQUÍ DE MUNTANYA

L’increment de practicants d’activitats esportives en el medi natural no ha parat de créixer. En molts casos, el practicant nouvingut i el ja familiaritzat amb l’esport tenen un desconeixement dels valors naturals del medi on desenvolupen l’activitat. Davant d’aquest escenari volem fer arribar a la comunitat esportiva els riscos i amenaces que una pràctica irresponsable pot suposar pel medi natural.

A qui ens podem trobar si anem a fer esquí de muntanya? Ben segur que ens trobarem a l’esquiador de muntanya Marc Pinsach entrenant, però en aquesta ocasió també ens hem trobat a la biòloga Anna Planella, estudiant la perdiu blanca pels cims del Pirineu. En aquest clip, en Marc i l’Anna intercanvien opinions sobre la pràctica esportiva de l’esquí de muntanya i l’impacte que aquesta pot tenir en el medi.

Amb el projecte Muntanyes Vives II volem donar a conèixer les pautes per a una pràctica respectuosa amb l’entorn per tal que puguem gaudir-ne molts anys més.

  • Durada: 7:01 minuts.
  • Idiomes: Català
PÀGINES RELACIONADES

 

ACTIVITAT: Esquí de muntanya

ESTATGE: Alpí

HÀBITATS: Congestes i Glaceres, Prats Alpins

ESPÈCIES: Perdiu blanca

© Aquest material pot ser utilitzat per a usos no luctarius, però no està permés modificar-lo, generar obres derivades, ni extreure’n les imatges.

COMPARTEIX