AVÍS DE ZONES SENSIBLES

SENYAL “ZONA DE PROTECCIÓ”

Senyal d’advertència d’una zona sensible i/o de protecció especial per al gall fer a la que no s’hi hauria d’accedir.

Sovint, per protegir zones sensibles on l’afluència humana és desmesurada, la sensibilització dels usuaris i la informació són l’únic sistema per reduir l’impacte i les molèsties causades per la massificació.

Aquest senyal està pensat per ser col·locat a barreres que regulen l’accés de vehicles, i a punts concrets per on habitualment la gent s’endinsa a peu, amb raquetes, esquís o BTTs, sense saber-ho, a zones sensibles per al gall fer, seguint corriols o rutes inadequades.

Existeix també la versió “ZONA DE PROTECCIÓ DE FAUNA AMENAÇADA”, que manté el gall com a emblema però que pot ser utilitzada a zones amb presència d’altres espècies igualment amenaçades i sensibles.

Les limitacions explicades sempre seran més respectades.

  • Disponible en català i castellà.

Podeu descarregar-vos el disseny i imprimir-lo sobre el material que més us convingui. Nosaltres vam decidir-nos per un triangle fresat de 250 x 250 mm en composite de 3mm de gruix amb vinil polimèric laminat.

Recurs creat per Paisatges Vius.

© Aquest material pot ser utilitzat per a usos no luctarius, però no està permés modificar-lo, generar obres derivades, ni extreure’n les imatges.