Per organitzar bé la sortida

MAPA-GUIA DE L’ALT SEGRE

Mapa-guia pensat per ser una eina útil i pràctica alhora de dissenyar activitats al medi natural, amb l’objectiu de fer-les compatibles amb la conservació de la fauna amenaçada.

Aquest document conté informació detallada sobre el gall fer, il·lustrada de manera molt visual, en la qual s’explica la biologia, les problemàtiques i les bones pràctiques que cal seguir per minimitzar el nostre impacte sobre aquesta espècie, explicades activitat per activitat.

El mapa de l’Alt Segre (Cerdanya i part de l’Alt Urgell) mostra les carreteres, camins i senders recomanats, així com les pistes d’esquí i els refugis propers. A més, hi apareixen representades les àrees de distribució de les espècies amenaçades més sensibles (el gall fer, la perdiu blanca, el mussol pirinenc i el corriol pit-roig), amb l’objectiu de donar eines que permetin planificar activitats evitant les zones més sensibles o, en cas de ser necessari, travessar-les de la manera més respectuosa possible.

Ara ja no hi ha excusa! Planifiquem amb seny per continuar gaudint de la natura per molts anys més!

  • Disponible en català.

Recurs creat per Paisatges Vius.

© Aquest material pot ser utilitzat per a usos no luctarius, però no està permés modificar-lo, generar obres derivades, ni extreure’n les imatges.

COMPARTEIX