EXPOSICIÓ ITINERANT

EXPOSICIÓ: TOTS PODEM AJUDAR EL GALL FER

L’exposició “Tots podem ajudar el gall fer” neix amb l’objectiu de donar a conèixer el gall fer, conscienciar sobre la delicada situació que viu i divulgar recomanacions de bones pràctiques per col·laborar en la seva conservació.

Gràcies al conjunt dels 8 panells retroil·luminats que la formen (d’entre 2 i 3 metres d’amplada i 2 metres d’altura), ens endinsarem al món del gall fer d’una manera molt visual.

Aquesta exposició està pensada per ser itinerant, viatjant pel Pirineu i Prepirineu per tal d’arribar a tanta gent com sigui possible.

Un viatge fascinant, educatiu i necessari que ens apropa una mica més a aquesta emblemàtica espècie dels boscos de muntanya, perquè només es protegeix allò que s’estima, i només s’estima allò que es coneix.

  • Disponible en català.

Podeu veure les ubicacions i dates on romandrà instal·lada visitant la pàgina de l’enllaç.

Es pot sol·licitar l’exposició enviant un correu a info@paisatgesvius.org. Degut a les dificultats de transport, muntatge i desmuntatge es recomana un temps d’acollida de 3 mesos com a mínim. Requereix un espai de 7 x 8m i una presa de llum.

Recurs creat per Paisatges Vius.

© Aquest material pot ser utilitzat per a usos no luctarius, però no està permés modificar-lo, generar obres derivades, ni extreure’n les imatges.

COMPARTEIX