MUNTANYES VIVES II

ESCALADA

Durant l’hivern, hem estat entrenant als rocòdroms per gaudir de l’escalada els mesos que venen. El bon clima ens permet organitzar sortides i fer aquelles vies per les quals hem estat entrenant.

Però no hem d’oblidar que les parets de roca no són un rocòdrom, i hem de ser conscients de l’impacte que la nostra activitat té al medi natural. Les parets verticals amaguen molta biodiversitat que està adaptada i depèn d’aquest hàbitat, i la nostra presència pot afectar o pertorbar-la. En un moment en el qual l’escalada s’ha popularitzat tant, és molt important informar-nos sobre les regulacions abans d’anar a escalar una paret. Un cop a la via, hem de tenir cura del medi i respectar la flora i fauna present, fent que el nostre pas i visita passi completament desapercebut.

Podem trobar moltes zones on escalar, i altres que han de ser preservades per mantenir la bellesa de la muntanya i la seva biodiversitat, fem-ho possible entre tots i totes!

  • Durada: 9:22 minuts.
  • Idiomes: Català
PÀGINES RELACIONADES

 

ACTIVITAT: Escalada

ESTATGE: Alpí

HÀBITATS: Penya – Segats

ESPÈCIES: Flora alpina

© Aquest material pot ser utilitzat per a usos no luctarius, però no està permés modificar-lo, generar obres derivades, ni extreure’n les imatges.

COMPARTEIX